söndag 24 oktober 2010

Man kan dricka vatten på fest utan att vara gravid

Var på fest med jobbet. Hade jättetrevligt trots att maten var bland det tråkigaste jag har ätit.

Eftersom jag sällan dricker och dessutom skule köra hem efteråt så höll jag mig till vatten. Detta ledde till att fyra personer frågade om jag var gravid... jättekul? NOT!

3 kommentarer:

  1. Det är sååå typiskt! Man kan tydligen inte vara nykter om man inte är gravid!? Folk tänker inte efter innan dem pratar helt enkelt!

    SvaraRadera
  2. Hej, jag trillade in här via lite andra bloggar... kommer tillbaka och läser mer framöver.

    Jag håller med!
    Precis, Absolut - jamen visst!!

    Bor inte själv i stan utan på landet, dit inga bussar går och dit det är snordyrt med taxi - så jag kör och dricker vatten, nästan varje gång. Det är ALLTID någon som antyder att jag skulle vara gravid (och de vet inte hur fel de har eller hur ont det gör)

    Ja hade man fått en krona varje gång, då kanske IVF:andet hade varit finansierat...

    Kram från en cirkus till en annan ;)

    SvaraRadera
  3. Tänk att man vänjer sig aldrig.... Vad svarade du?
    Innan vi blev öppna med vår "barnlöshet" så kunde jag bli rädd för mig själv, för att det ska rinna över och att jag en dag skulle svara - Vi jobbar för fullt på det men det verkar som att vi inte kan få barn förstår du, idiot! Tänk dig jävligt noga för innan du frågar någon mer. GAH! hi hi Det är ju tur att man har någon slags självbehärskning i alla fall. Nu känner jag mig så lättad att alla vet, och dom som inte vet kan jag svara på ett vänligt sätt - Min man och jag kämpar med vår 4:e IVF och vi hoppas fortfarande att vi på något sätt kunna bli föräldrar. Ni ska se, folk tappar ordagrant hakan hi hi hi

    SvaraRadera